Despre Noi

Cauti un cenzor pentru asociatia ta de proprietari?

Echipa noastra de cenzori are o experienta de 20 de ani in domeniul financiar-contabil si fiscal, din care 15 ani in domeniul asociatiilor de proprietari si are in portofoliu peste 60 de asociatii de locatari.

Avem toate certificarile necesare pentru a oferi servicii de cenzorat la cele mai inalte standarde:

  • Experti contabili membri CECCAR, cu viza la zi.
  • Administratori de condominii ATESTATI pe legea 196/2018.
  • Personal calificat in domeniul Resurselor Umane.
  • Certificat si Autorizare din partea Ministerului Muncii cf. O.G. nr. 129/2000.

Cenzorat Online

Firma noastra ofera servicii de cenzorat pentru asociatiile de proprietari din Bucuresti, jud. Ilfov, dar si de oriunde din tara, datorita sistemului nostru de lucru online. 

⭐Ne focalizam in mod constant pe calitatea serviciilor noastre si suntem dedicati perfectionarii continue

⭐Punem un accent deosebit pe seriozitate si pe respectarea termenele stabilite.

⭐Experienta si certificarile noastre va ofera siguranta si linistea de care aveti nevoie, stiind ca puteti conta intotdeauna pe noi si pe expertiza noastra.

⭐Respectarea riguroasa a tuturor prevederilor legale este o linie directoare a activitatii noastre si sprijinim asociatiile in indeplinirea corecta a tuturor obligatiilor.

⭐Pentru a oferi transparenta totala, punem la dispozitia fiecarui proprietar toate informatiile financiar-contabile relevante pentru apartamentul sau, prin intermediul unui sistem online.

⭐Pentru a proteja interesele proprietarilor si asociatiei impotriva riscurilor aferente serviciilor de cenzorat, firma noastra are incheiata o polita de asigurare de raspundere civila profesionala.

Cauti un cenzor pentru asociatia ta?